kaffe!

Jag är beroende av kaffe. Det är inte kul. Till sommaren ska jag inte dricka kaffe en enda gång så jag av-vänjs. Jag har i alla fall så sjukt mycket läxor och saker som ska vara klart de sista veckorna så jag behöver förtära en liter av den mystiska dryck varje dag, bara för att orka plugga.
Det är något konstigt med mig just nu, förutom att jag är väldigt sjuk. Jag har en känsla i mig som jag aldrig har haft förut. Det känns som att jag kan plugga hur mycket som helst, och jag gissar på att det är ett sånt där tillfälle som alla snackar om då allt bara flyter på. Jag upplever det i alla fall nu och det känns som jag skulle kunna skriva ett mvg-arbete på fem minuter. Jag tror man ska passa på att utnyttja det tillfället för det lär inte komma tillbaka på länge när det väl har försvunnit. Det kunde inte komma lägligare (:

Morotskaka

Jag älskar morotskaka. När jag var liten, typ sex år, hade min syster  föräldrarmöte med fika efteråt. Det var första gången jag fick äta morotskaka och jag kom ihåg att jag utnämde den till världens godaste kaka då. Jag till och med drömde att jag hade obegränsad tillgång till morotskaka. Det är själva "pålägget" som gör 90% av kakan.
Idag var jag på möte, och efter att allt viktigt hade tagits upp bjöds det på fika. Vi var inte så jättemånga, men det fanns kakor för 2 skolklasser, och det bästa av allt var att det var morotskaka som gällde!
      Det är hitills det närmsta jag har kommit den drömmen om morotskakor som jag upplevde som sexåring...

Studiemotiverad?

Nu har jag en ny plan. Jag ska komma på hur man blir studiemotiverad. Jag ska tjäna pengar på det och pensionera mig som 18åring. Tanken är att jag ska komma på det under sommarn för just nu har jag alldeles för mycket som måste göras....

...

565241-1

Plan!

Min sommar ska bli bäst. Tyvärr råkar jag vara så pank man kan bli och pengar rullar inte in särskillt ofta. Det kommunala sommarjobbet suger verkligen. Problemet är att en tredjedel av lovet går åt till att tjäna ihop 4300kr.

Eller det riktiga problemet är att kunna få de pengarna att räcka till allt som står på min lista över grejer jag måste ha.

SUPERLISTAN ÖVER ALLT JAG MÅSTE HA!:
  • Högs upp har vi en systemkamera. Har drömt om en sådan i flera år nu och jag börjar få panik. tänk dig att vara beroende av kaffe, och inte få det. den där känslan när man sitter och skakar tills man äntligen får känna drycken rinna ner genom halsen. Det är den känslan jag har haft i några år nu, och det kommer inte sluta förräns jag har kameran i min ägo.
  • En laptop hamnar på plats två. Känns inte som jag behöver förklara mer. Alla som har rätt antal kromosomer vill väl ha en sådan.
  • Fotografi är ett stort intresse för mig. Både still- och rörligbild, så kanske inte så oväntat vill jag ha en filmkamera också.
  • sen måste jag ha pengar till massa andra småsaker som jag inte kan vara utan i sommar. De som jag kommer att tänka på först är Yranbiljett (självklart tredagars), pengar till kebab och annan sommarlovsmat.

Det är mycket mer jag behöver också, men det jag verkligen MÅSTE HA är detta.

För mycket fritid!

Jag tror min studiemotivation ökade med 150 % när jag kom på hur coolt det är med stiftpenna. Den ligger rätt i handen och snygg design. Det kändes bra att skaffa en, och så är jag less på att låna ut min pennvässare varje lektion.
     Jag hatar att gå och löpa. Men för någon dag sen fick jag nya springskor och efter det har det känts näst intill magiskt. Jag fattar inte hur något som jag varit så anti mot, plötsligt kan bli kul. Det varar oftast bara i en kort period eftersom jag då kan briljera med en nått nytt jag skaffat. I början kan jag sitta och betrakta en nyinförskaffad pryl i alla möjliga och omöjliga vinklar. Jag kan dregla över den och fundera över hur någon arbetare från till exempel Kina har kunnat lägga sömmen på sidan av skon, eller hur man kan få en rundad plastbit att attrahera så mycket att folk kan bli galna. Jag vill lära mig det. Jag vill kunna göra saker som inte bara utfyller behov, utan även tillfredställer visuellt. Är det därför jag valde teknik kanske?

RSS 2.0