Skönallt!

Ååh, jag önskar att det var fler sånna här kvällar. Härligt väder hela dagen som avslutas med fiske vid jamtlibryggan med trevligt folk. Kim fick en fisk, men den var så liten så vi beslöt att kasta i och fånga den om två år igen.
Jag har en ny kamera så jag är superglad nu och måste alltså hitta en ny sak som jag bara måste ha, höhöh.

Jag skulle vilja påstå att det finns tre sorters människor när det gäller att lysna på musik.
  • De som gillar texterna i låtarna framför musiken
  • de som gillar musiken i låtarna framför texterna
  • och de som gillar båda.
Jag tillhör nog den andra kategorin som främst lyssnar på musiken. Fast ibland är det ju olika, så jag är en blandning mellan kategori två och tre.
Hur som helst så kom jag att tänka på att om man skulle börja lyssna mer på vad som sjungs i texterna och sätta in sig i situationer som har med texter att göra så kan en låt verkligen få en på olika humör. Det kan vara både bra och dåligt. När jag har varit med om något deprimerande och lyssnar mycket på just en artist då, så kan jag något år senare när jag hör den artisten hamna i en deprimerad sinnesstämning av att höra på den musiken.

När jag jobbade på Åsele marknad fanns det ungefär ingenting att äta förutom hamburgare och pizza, så till lunch och middag i fyra dagar har jag livnärt mig på skräpmat. Även om det låter helt sinnes så har jag blivit less på hamburgare.




Åsele

Usch fyfan, imorgon, lr ja om några timmar åker jag till Åsele marknad och ska jobba hela helgen. Huvvaligen, fast vad gör man inte för pengar. Nästan vad som helst. Jag har ett låttips om man får ha sådant. En låt som finns med i en skidfilm (vilken överraskning, höhöh).
     För att jag ska överleva helgen hoppas jag att folk smsar med mig, fast snart är smsen slut.

Bullet and a target - Citizen Cope





Prylgalen

Ja, jag är en sådan person. Om jag får se en ny sak som en kompis har som jag också vill ha, då kan jag känna att jag också bara måste ha den saken, och jag vet inte hur många gånger som det har inträffat. Mir mor brukar i alla fall tala om för mig att jag kommer tröttna på den saken på direkten, men jag intalar mig själv att hon bara säger så för att hon är ond, fast hon egentligen vill att jag inte slösar mina pengar på onödiga saker. Dock stämmer det ganska bra att jag tröttnar på saker fort, för det gör jag. Även fast jag varit med om denna process flera gånger så vill jag alltid ha någon ny sak och slutar inte tänka på den förräns jag fått den eller hittat en ny sak som lockar mer. Om man nu hittar en sån där sak som man bara måste ha så brukar jag intala mig själv att den här gången är det annorlunda, nu vill jag verkligen ha den och kommer inte tröttna på den så snabbt. Anledningen till att jag intalar mig själv så, är nog för att jag ska ha en ursäkt om folk kallar mig prylgalen, även om ursäkten kan tyckas väldigt klen.
Nu har det slagit till igen. Jag vill ha en ny systemkamera och jag känner att det är annorlunda den här gången, för jag kommer verkligen inte tröttna på den...höhöh.

Såhär ser i alla fal skönheten ut och hon ska bli min:


Ett litet tips: Bilden som ni ser är en miniatyrbild och går att förstora genom att klicka på den.

Tältning

I går tältade vi...Det tänker jag aldrig göra om. Det var jättemysigt. Det var kallt, regningt, molnigt, fuktigt. Vi frös, svettades, skrek oss hesa, rodde båt i regn i flera timmar, åt kyckling, trängdes, slogs, skadade oss och åt. Vissa av oss sov inte heller nånting, men det var ju som sagt jättemysigt i alla fall.
     Jag har myggbett överallt och det är helt otroligt att jag klarade av att få med mig 17 personer ut för att tälta i regn vid en sjö i skogen, i stället för att sova i en varm säng, äta gott och inte behöva frysa. Det lustiga är att jag var den enda som inte trivdes.

Ska vi göra om det nästa helg?

På natten

På natten kan det hända mycket kul. Speciellt om man befinner sig i staden i närheten av någon krog. Det kan vara oslagbart kul att prata med folk som är riktigt borta. En del är väldigt roliga och ibland kan man bli erbjuden ett gratis mål mat, medans vissa andra vill köpa en maxballong för en hundring, om man har tur och är trevlig. Mitt mål är att skaffa många nya sådana kontakter i sommar, fast det kan vara lite svårt att få dem att minnas mig dagen efter. Ska man be dem ta kort på en kanske?
     Hur som helst mötte vi en trevlig herre i onsdags natt. Han var lustig och vi hade roligt åt honom ganska länge tills han plötsligt blev lite hotfull. Då lämnade vi honom och gick vidare. Är det bara jag som tycker det är kul att snacka med fulla kroggäster som tappat bort sig i staden på de sena timmarna?

     Jag tror det kan bli kul på lördag jag! Tältning med vänner å nattbad...Fred ut

Framtiden

Jag kom på att det är otroligt skoj att fundera över vad folk man känt i hela livet kommer bli när de blir "stor". Jag kan sitta väldigt länge och tänka på sådant för det är så kul när man får en bild i huvudet där till exempel Kim är glasmästare eller Niklas är recensent på en stor tidning.

     I morgon ska jag Fixa en film på min väldigt tuffa dusch. Jag vet att ni väntat länge på det här, men som alla vet så väntar man alltid länge på goda ting. HIHI....

FISK!

Finns det något värre än folk som slår sönder tacoschips som man lägger i en cykelkorg? Jag tror inte det, jag blir så jävla upprörd på sånna. Av allt som går att göra i hela världen så ska man just slå sönder tacoschips i cykelkorgar, och då speciellt de chips som har ostsmak. Är det bara jag som blir upprörd?
     Tänk om de ligger där av en anledning som till exempel förråd inför framtida krig, då det råder matbrist i hela landet, eller kanske som fiskmåsfångare. Jag tror jag och Rasmus ökade antalet fiskmåsar på gatan utanför Hemköp med 250% jämfört med tidigare 2008 år.

bilden HAR någonting med texten att göra!

Intresseanmälan tältning

Jaa...Jag vill tälta, vid Önsjön, och det verkar finnas många intresserade själar där ute men det är svårt att hålla reda på alla som vill. Därför tänkte jag att alla som är på kan skiva en kommentar på detta inlägg, med förslag på tidpunkt och kanske även skriva om ni har ett tält och hur stort det är. Kuligast vore ändå att alla sover i ett 20-mannatält. Någon som har det? Kommentera så det blir lite klarhet, me want to camp.

RSS 2.0