ogiltig frånvaro

Jag har ju fått jobb på exponorr så jag har inte haft tid att skriva något i min tuffiga blogg. Det kan ni vara glad för...kanske. På söndag har jag i alla fall jobbat färdigt och då ska jag lägga upp en film över min fett coola dusch. Den är ghetto, det är allt jag säger, vill ju inte avslöja alla innan filmen släpps. Det är ju som att ladda ner en bio-aktuell film på samma dag som det är premiär för filmen. Så gör man ju bara inte...höhöh, eller?

Hemsida

Nu ska jag testa göra en hemsida igen. Mitt tålamod är nog det värsta man kan tänka sig så vi får väl se hur det slutar, men eftersom det är sommarlov och jag ändå inte orkar göra något vettigt så varför inte. Sen ska den bli jättekänd så jag får sponsorer så jag kan köpa en systemkamera. Höhöh, nä kanske inte, fast jag ska jobba imorgon på Expo Norr, så jag kommer ett litet steg närmre kameran. Än så länge har jag inte kommit på vad sidan ska innehålla, några förslag?

Hur många mål?

Jag har efter många långa år av forskande kommit fram till att jag inte klarar mig på tre mål mat om dagen. Till frukost kan jag knappt äta något för då mår jag illa hela förmiddagen. Det spelar egentligen ingen roll om man äter för två till lunch och middag, för när klockan har passerat sju vill magen ha mat igen, och då finns det nästan inget stopp. Jag klarar inte av att koncentrera mig ens på mina favoritsysslor när jag är hungrig, utan förlorar snabbt mitt tålamod och måste göra något annat. Det resulterar ofta i att jag går ut för att jag av dålig erfarenhet har trott att jag bara behövt frisk luft, men det har visat sig att det i själva verket är mitt sug efter mat.
     Jag tycker därför vi borde införa någon sorts lag i Sverige som säger att man måste förtära MINST fyra mål mat på dagen... Kanske fem eller sex. Har jag varit ute på kvällen och kommer hem måste jag äta popcorn eller något annat och jag ser det inte som onyttigt, eftersom det är på gång att bli svensk lag att förtära ett mål till (det är valfritt vad man ska förtära) om dagen, så ser jag det mer som min plikt som svensk medborgare att följa landets lagar.

Usch!

Finns det något värre än otrohet, eller är det bara jag som tycker det? Jag tycker det är så jävla ruttet och blir illamående av de som kan vara otrogen mot någon. Då är man verkligen inte värd den personen, då är man inte värd någon.
     Jag förstår inte hur någon som har varit otrogen, kan klara av att leva utan att ha dåligt samvete. Det kan resultera med att den (som är tillsammans med någon som är otrogen) aldrig blir sig själv igen, och om man älskar eller tycker om någon, (som jag själv anser att man bör göra i ett förhållande) så borde man förstå att man kan förstöra en annan persons liv genom sina handlingar. Det kanske låter överdrivet, men man kan få men för livet. Tänk er själva in i den situationen som utsatt. Man är väl inte tillsammans med någon helt utan anledning?




Niklas har ingenting med texten att göra. Kan ju än en gång påminna att det faktiskt går att klicka på miniatyrbilden om man vill se den i en liten större skala än den ovanför.

Miniatyrbilder

En kompis sa till mig idag (ska inte nämna några namn..*host* "KIM") att det var jobbigt att jag laddade upp så små bilder på bloggen. Han förstod inte att det var miniatyrbilder och att man ska klicka på dem för förstoring. Då tänkte jag att han kanske inte är den enda vilseledda själen där ute så jag skrev det där för att förklara för er varför bilderna är så små. Nu vet ni det.

Ett exempel på miniatyrbild (panoramabild på odenslundskolan, dock lite konstigt ljus):
Panoramabild över Odenslundsskolan. Blev svårt att få jämt ljus över bilden då solen inte stog högt på himlen.

Snowboardåkare


Ett sent inlägg...

Jag kom på en grej. Är det jag som lyssnar för lite på radion eller har det inte kommit någon "årets sommarplåga" än? Alltså en sån där låt som spelas hela tiden, överallt, och sjungs av varannan person man möter. I fall inte så undrar jag vilken årets blir, om det nu kommer någon, fast lovet har knappt börjat så det finns tid kvar.

En annan grej jag kom på är ju fördelar med föräldrar och far-/morföräldrar som alltid har bott på samma ställe. Anledningen till att jag tycker det är för att de under hela sin uppväxt kan samla på sig kontakter. Mina föräldrar flyttade hit och har inte alls samma kontaktnät som andra. Det tycker jag är dåligt för det är svårt att hitta ett sommarjobb, och jag måste verkligen ha ett bra sommarjobb för jag sparar till en systemkamera. Jag börjar få panik snart för jag har velat ha en systemkamera ungefär hur länge som helst...
     Jag har dessutom hört att kommunen har sänkt timlönen på sommarjobben till typ 34-36kr/h. Jag som dessutom hade tagit jobb inom äldrevården för att få fem kronor extra, men nu kommer jag förmodligen tjäna lika mycket i alla fall. Det är riktigt risigt när man försöker spara till något och det finns så få sätt att tjäna pengar på...

Drogad hund

Parkeringsautomat

Seriöst!

Jaa, jag har ett stort problem. Fast det är nog ingen som delar det med mig. Jag tycker i alla fall att det är lite jobbigt i vissa lägen att ingen kan ta mig seriöst. Vad har jag gjort för att folk ska ta mig oseriöst? Förut tog folk mig seriöst när jag var oseriös och tvärtom, så jag började säga "näärrråå" varje gång jag sa något mindnre seriöst. Det blev dock för vanligt så ingen tänkte på det, och hälften av de jag träffar tror jag är full. Kan ju vara kul... IBLAND!

Jag orkar inte dra något exempel, men har kommit fram till en provisorisk lösning att visa tummen upp när jag ska säga något seriöst eller viktigt. Jag testade det idag och det kändes mer som att folk tog mig mer oseriöst, fast jag lever på hoppet och tror att det möjligtvid har med inlärningstid att göra, så därför ska jag ge tummen några dagar till och se om det funkar.

För er som inte förstår mitt "tecken" så slänger jag upp en bild.

photoshop!

Idag lekte jag med sanna å rasmus på stan, vi hade fotosession på en bänk och skulle fota alla vi kände. Det kom inte en enda. Sen tog batterina i kameran slut och då kom det plötsligt hur många som helst! Jag å Ras kom på att vi ska göra officiella dagar för allt som finns. På det sätter får allt stå i centrum någon gång, det blir med jämställt då. Sanna2 kom också och jag kladdade ner hennes systemkamera med mina chokladiga fingrar (: För er som inte visste det så kallas Sanna Gavelin för Negersanna, så nu vet ni det. Förresten ska jag bli bäst på Photoshop under sommaren. Ett av mina många mål

Offentlig?

Eftersom jag funderar på att göra min blogg offentlig, dissa bdb och slänga upp bilder här istället så tänkte jag ta bort alla "hemliga/personliga" inlägg. Dock vill jag ju inte sluta skriva dem så jag funderar på om man kan göra typ en kategori som är hemlig och man måste ha lösenord. Det hade varit askalas i sånna fall.. Tills vidare har jag tagit bort allt privat (:

Ogräs!

I tisdags rensade jag ogräs i Ås trädgård. Det tänker jag aldrig göra igen. Min rygg ser ut som ett frågetecken av att krypa i 5 timmar, och vilken lön sen då. En rad på 200meter gav 130kronor. Det tog 2,5 timme att rensa en rad, vilket ger en timlön på ca 52kronor. Jag hann rensa 1,75 rad och tjänade då 235, är det bra betalt att tjäna 235 kronor på 5 timmar och på köpet paja sin rygg? NEJ, aldrig mer..





RSS 2.0